Consulting

“Insanity is doing the same thing over & over again and expecting a different result”

– Albert Einstein

Klimaatklachten?

Eisen omtrent binnenklimaat zijn constant aan veranderingen onderhevig. In de praktijk komt het er echter vaak op neer dat verouderde concepten en producten telkens weer worden toegepast.
Dit leidt veelvuldig tot projecten die worden opgeleverd met klimaatklachten voor de gebruikers. Gebrek aan kennis is meestal de oorzaak van de problemen die na oplevering en in gebruik name pas aan het licht komen. Het kwaad is dan al geschiedt.
Deze klimaatklachten veroorzaken verminderde arbeidsproductiviteit en een hoog ziekte verzuim. In veel gevallen blijken de klimaatklachten voort te komen uit een foute selectie van roosters en/of het onjuist positioneren van de uitblaasroosters.
Door middel van een quickscan kunnen wij uw klimaatklachten in kaart te brengen en  een aanbeveling doen om de klachten te verhelpen. Wij stellen geen dikke rapporten op maar geven een praktijkgerichte oplossing om u van uw probleem af te helpen met minimale kosten en een maximaal resultaat.

Luchttechnisch advies?

In nieuwbouw- en renovatieprojecten bieden wij u een gedegen onderbouwd luchttechnisch advies waarin ook de onmogelijkheden door ons zeker ook gedeeld worden. Luchttechnische uitdagingen waar geen pasklaar antwoord op is kunnen wij samen met u onderzoeken op “out-of-the-box” oplossingen.

Mocht u voor een luchttechnische uitdaging staan kunt u gebruik maken van onze aanwezige kennis op velerlei vlakken. Of het nu gaat om een luchttechnisch concept of het doorontwikkelen van bestaande producten, voor advisering en maatwerkoplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook de mogelijkheid om advies of ondersteuning op locatie te bieden behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Voor het opstarten van een adviestraject kunt contact met ons opnemen.
De advisering kan op regiebasis of tegen een vooraf afgesproken projecttarief.